Ünlü güzelden usta oyuncaya ziyaret

Ünlü güzelden usta oyuncaya ziyaret

11 Ağustos 2017 - 17:48

Azra Akın, geçtiğimiz akşam Hakan Altıner’in Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelediği “Kibarlık Budalası” adlı oyununu, annesi Ayda Akın ile birlikte izlemeye geldi.

Trump Alışveriş Merkezi’ne girdikleri andan itibaren sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Azra Akın, hayranlarına sarılarak bol bol fotoğraf çektirdi. Annesinin elini sımsıkı tutan tescilli güzel, annesiyle birlikte tiyatro izleyecekleri için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Oyundan önce gül demeti ile kulisi ziyaret eden Azra Akın, oyun sonrası “Haldun Dormen gibi büyük bir ustayı seyretmekten çok mutlu olduk, çok keyif aldık, onur vericiydi” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız haline gelebilecek bir Türk dünyası var
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız...