Reklam
  • Reklam
Ünlü futbolcu Beşiktaşa veda ediyor

Ünlü futbolcu Beşiktaşa veda ediyor

30 Mayıs 2018 - 10:26

Beşiktaş'ın 34 yaşındaki Portekizli tecrübeli kanat oyuncusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş defterini kapattı. Ülkesiyle Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na katılacak  tecrübeli futbolcu, daha sonra Katar'ın yolunu tutacak. Q7'nin Katar temsilcisi Al Gharafa'ya yakın olduğu konuşuluyor. Resmi açıklama ise Dünya Kupası ardından yapılacak.

2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Siyah beyazlı takımla  2020'ye kadar mukavelesi bulunan oyuncudan bir miktar da bonservis geliri elde edilecek. Beşiktaş'la büyük başarılara imza atan  Quaresma,  geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kaldı.

Önümüzdeki yıl takımdaki yaş ortalamasını  düşürmeyi planlayan yönetim, bu yüzden Quaresma'nın ayrılığını onayladı. Q7 belki de uzun ve başarılı kariyerinin son sözleşmesine imza atacak.

QUARESMA'NIN PAYLAŞIMI OLAY YARATTI

Beşiktaş'ın Portekizli top cambazı Ricardo Quaresma, kısa bir süre önce sosyal medyadan "ayrılık mesajı" olarak algılanan bir paylaşıma göndermişti.

Tecrübeli oyuncu, Instagram hesabından, "Her şey için teşekkürler Beşiktaş'ım" diyerek bir fotoğrafını paylaşmış, bu paylaşım "Takıma veda mı etti?" sorularının ortaya çıkmasına sebep olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti