Reklam
  • Reklam
ÜNLÜ CERRAH PROF. DR. ÜNAL AYDIN İZMİR’İN EN ÇOK İZLENEN...

ÜNLÜ CERRAH PROF. DR. ÜNAL AYDIN İZMİR'İN EN ÇOK İZLENEN TELEVİZYONU KANAL İZMİR TV İYİLİK SAĞLIK PROGRAMINDA...

Rıdvan Akgün'ün her pazartesi günü saat 10:00'da Kanal İzmir TV'de hazırlayıp sunduğu "İYİLİK SAĞLIK" programının konuğu ünlü cerrah Prof. Dr. Ünal Aydın olacak.. Yaptığı ameliyatlar, nakiller ile dünya üzerinde teknikleriyle ün salan ünlü cerrah bu güne umutsuz denilen bir çok vakaya neşter vurarak Tıp Dünyasında adeta çığır açtı.

26 Ağustos 2018 - 21:36 - Güncelleme: 26 Ağustos 2018 - 21:56

 

Rıdvan Akgün'ün  her pazartesi günü saat 10:00'da Kanal İzmir TV'de hazırlayıp sunduğu "İYİLİK SAĞLIK" programının konuğu ünlü cerrah Prof. Dr. Ünal Aydın olacak..

Yaptığı ameliyatlar, nakiller ile dünya üzerinde teknikleriyle ün salan ünlü cerrah bu güne umutsuz denilen bir çok vakaya neşter vurarak Tıp Dünyasında adeta çığır açtı.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin" sözlerinin en güzel karşılığı olan Prof. Dr. Ünal Aydın, bu hafta yine kanser hastalarına tanı - tedavi - ameliyat yöntemleri - Bütüncül tedavi ve beslenmenin önemini anlatıyor...

 

www.kanalizmir.tv    www.izmirhabermerkezi.com   ve www.facebook.com/kanalizmirtv/  internet adreslerinden "İYİLİK SAĞLIK" programı ekranlarınızda...

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek