UÇAKTAN ATLADI VE..

UÇAKTAN ATLADI VE..

ABD'de kalkışa dakikalar kala bir adam uçağın kapısını açarak piste atladı. Çılgın yolcu, uçaktan atlamadan önce kendisini durdurmaya çalışan bir başka yolcunun da kolunu ısırdı

15 Ağustos 2018 - 14:53

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletindeki Charlotte Douglas Uluslararası Havaalanı’nda ilginç bir olay yaşandı. Malezya vatandaşı olduğu belirtilen Tun Lon Sein isimli bir kişi, American Airlines uçağının havalanmasına az bir süre kala birden yerinden fırlayarak yan kapıyı açmaya çalıştı.

Yolcular arasında bazı kişiler durumu fark ederek çılgın adamı durdurmaya çalıştı. Ancak Sein, kendisini durdurmaya çalışan bir yolcunun kolunu ısırdı. Sonra koşarak başka bir kapıya yöneldi ve kapıyı açmayı başardıktan sonra uçak hareket halindeyken piste atladı. Olayın ardından uçak güvenlik kontrolü için kapıya geri döndü ve rötarlı olarak kalktı.

 

 

 

 

 

  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ tutuklandı
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya düzenlemesi için STK temsilcileriyle bir araya geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya...