Reklam
  • Reklam
Uçak kardeşler geleneği bozmadı Türkiye ihracat şampiyonu oldu

Uçak kardeşler geleneği bozmadı Türkiye ihracat şampiyonu oldu

Türkiye’de meyve ve sebzenin olduğu her yerde var olan, Uçak Kardeşler Ltd. Şti. Yaş Meyve Sebze sektöründe geleneği bozmayarak, 2018 yılında da Türkiye ihracat şampiyonu oldu.

18 Haziran 2019 - 13:12

Uçak Kardeşler Ltd. Şti. adına, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Uçak, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Genel Kurulu ve ödül töreninde; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TİM Başkanı İsmail Gülle’den şampiyonluk ödülünü aldı.

Ödül töreni sonrasında Sayın Ali Uçak, sektörde 1984 yılından beri faaliyet gösterdiklerini, işleme tesisleri, depoları ve üretim alanları ile sektörün önde gelen kurumsal firmaları arasında yer aldıklarını. Rusya, Kanada, Hollanda, Beyaz Rusya, Irak, Romanya’nın aralarında bulunduğu 27 ülkeye domates, mandalina, portakal, limon, üzüm, çilek, patlıcan, salatalık, kabak, nar, ayva, kayısı ve biber başta olmak üzere 50 farklı yaş meyve sebze ihraç ettiklerini ifade eden Ali Uçak, “şampiyonluğu üreticilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza armağan ediyorum.” Şeklinde konuştu.

BU GURURU ÜRETİCİLERİMİZ ve ÇALIŞANLARIMIZA BORÇLUYUZ

Uçak Kardeşler Ltd. Şti. diğer Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Uçak ve Vahit Uçak ödül töreni sonrasında birlikte yaptıkları basın açıklamasında; “Her yıl üretim ve ihracat için yeni yatırımları devreye alıyoruz. Türkiye’nin yaş meyve sebze üretim ve ihracatını arttırmak için 35 yıldır 7 gün 24 saat çalışıyoruz. Hedefimiz 2023 yılında ihracat çıtasını yükseltmektir.” dedi

Kuruluşundan bu yana kırdığı ihracat rekorlarıyla ülke ekonomisine değer katan Uçak Kardeşlerin başarılarını sürdüreceğini ifade eden Hayrettin Uçak ve Vahit Uçak konuşmalarının devamında; Başarılarımız tesadüfü değildir. Üreticilerimiz, çalışanlarımız, nakliyecilerimiz ve tedarikçilerimiz bir bütün olarak çalışarak başarıyı yakalıyoruz. Bu gururu, ürünlerimizi alın teri dökerek üreten üreticilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Her bir üreticimize ve çalışanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti