Reklam
  • Reklam
TürkTraktör yeni nesil ustalar yetiştiriyor

TürkTraktör yeni nesil ustalar yetiştiriyor

TürkTraktör'ün, otomotiv sektörünün "satış sonrası hizmetler" alanında duyduğu "yetişmiş teknik eleman" ihtiyacını karşılamak üzere hayata geçirdiği "Geleceğim Güvende" projesi ilk mezunlarını verdi.

12 Temmuz 2019 - 12:47

TürkTraktör'ün açıklamasına göre, şirket, tarım ve otomotiv sektörüne yönelik, farklı alan ve konuları sahiplenen sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye'nin istihdam seferberliği hareketini desteklemeye devam ediyor.

Bu kapsamda çalışmalarına bir yenisini ekleyen TürkTraktör'ün, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri "Geleceğim Güvende" projesine seçilen 92 mesleki ve teknik lise öğrencisi, kendilerine özel tasarlanan teorik ve iş başı eğitimlerinin ardından Türkiye'nin dört bir yanındaki TürkTraktör Yetkili Servisleri'nde stajlarını tamamladı.

Otomotiv sektöründe "satış sonrası hizmetler" alanında duyulan "yetişmiş teknik eleman" ihtiyacını karşılayacak olan projenin staj sonrası ilk dönem mezunları, şirketin yetkili servislerinde iş hayatına adımlarını attı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti