Reklam
  • Reklam
TÜRKLERE KÜFÜR EDEREK VİDEO ÇEKEN SURİYELİ YAKALANDI

TÜRKLERE KÜFÜR EDEREK VİDEO ÇEKEN SURİYELİ YAKALANDI

Sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile Türkiye ve Türkler'e yönelik galiz sözler sarf ederek provokasyon yapmaya çalışan Suriye uyruklu M.M Kahramanmaraş’ta yakalandı.

16 Ağustos 2021 - 11:32

Sosyal medya platformu Tiktok’ta yayınlanan ve ahlaksızca küfürler içiren paylaşımın diğer medya platformlarında da paylaşılması üzerine binlerce kişi, yabancı uyruklu bu kişiye tepki gösterdi. Konuyla ilgili olarak polis tarafından başlatılan inceleme sonucu küstah paylaşımı yapan M.M adlı Suriye uyruklu kişinin Gaziantep'te yaşadığı ve Kahramanmaraş'a gittiği belirlendi. Bunun üzerine düzenlenen operasyonda M.M yakalanarak Gaziantep'e ötürüldü ve sorguya alındı.

Konuyla ilgili Gaziantep Valiliğinden “Bir sosyal medya platformunda yayımladığı provokatif video ile halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği anlaşılan kişi ile ilgili olarak yapılan çalışmada, şahsın ilimizde geçici koruma statüsünde bulunan M.M. İsimli şahıs olduğu anlaşılmış olup bulunduğu Kahramanmaraş ilindeki adreste yakalanarak ilimizde gözaltına alınmıştır. Söz konusu şahıs ile ilgili adli ve idari işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” şeklinde yazılı bir açıklama yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti