Reklam
  • Reklam
"Türkiye’yi mafyaya, çetelere, yağmacılara...

"Türkiye’yi mafyaya, çetelere, yağmacılara yedirmeyeceğiz"

Gündemi derinden mafya-siyaset ilişkisi, kirli para trafiği iddialarının ardından gençlere seslenen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Pirüpak, tertemiz bir ülke vaadimdir size. Türkiye’yi mafyaya, çetelere, sureti haktan görünen yağmacılara yedirmeyeceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da seslenen Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, gel helalleşelim. Seçimden kaçılmaz" ifadelerini kullandı.

24 Mayıs 2021 - 14:17

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemi sarsan mafya-siyaset ilişkisi iddialarının ardından akşam saatlerinde sosyal medya hesabından hem gençlere hem de iktidara seslendiği bir açıklama yaptı.

“PİRÜPAK, TERTEMİZ BİR ÜLKE VAADİMDİR”

Açıklamasına gençlere seslenerek başlayan Kılıçdaroğlu, “Gençler, merak etmeyin o gün gelecek ve bu başınıza gelenleri unutacaksınız. Pirüpak, tertemiz bir ülke vaadimdir size. Türkiye'yi mafyaya, çetelere, sureti haktan görünen yağmacılara yedirmeyeceğiz” dedi.

ERDOĞAN’A SEÇİM ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da erken seçim çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, gel helalleşelim. Seçimden kaçılmaz” dedi. Kılıçdaroğlu, paylaşımında ‘Hemen Seçim’ etiketi kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek