Reklam
  • Reklam
TUNCAY ÖZKAN, MUHARREM İNCE’YE "İSPAT ETMEYEN...

TUNCAY ÖZKAN, MUHARREM İNCE'YE "İSPAT ETMEYEN ŞEREFSİZDİR!"

Muharrem İnce, dün akşam katıldığı televizyon programında, 24 Haziran akşamı bir açıklama yapmamasına ilişkin “İnsan içine çıkacak durumda değildi” cümlesinin CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’a ait olduğunu söyledi. İnce’nin bu sözlerine Tuncay Özkan’dan cevap gecikmedi. Özkan, “Söylediklerini ispat edemeyen şerefsizdir” açıklaması yaptı.

30 Temmuz 2018 - 12:26

CHP'de kavga giderek büyüyor. Bir yandan olağanüstü kurultay için Muharrem İnce taraftarları imza toplarken bir yandan da İnce ve Özkan arasında iftira kavgası sürüyor. Muharrem İnce dün akşam katıldığı televizyon programında, 24 Haziran akşamı hiçbir açıklama yapmamasına ilişkin "İnsan içine çıkacak durumda değildi" iddiasını CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın ileri sürdüğünü açıkladı. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "İnsan içine çıkamayacak durumdaydı yalanını uyduranlar. Sıradan ve kaba adam diyenler. O yalanı yandaş medyaya uyduranlardır. Konuyu burada kapatıyorum" dedi.

"İSPAT EDEMEYEN ŞEREFSİZDİR"

İnce'nin bu sözlerine Tuncay Özkan'dan cevap gecikmedi. Hürriyet'e konuşan Özkan, "Sadece 'sıradan ve kaba' değil, Muharrem İnce'nin aynı zamanda iftiracı olduğunu gördüm. Söylediklerini ispat edemeyen şerefsizdir. CHP kültüründe yalana yer yoktur" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti