Torbalı Belediyesi’nden mültecilere yardım eli

Torbalı Belediyesi’nden mültecilere yardım eli

Torbalı Belediyesi ülkelerindeki iç savaştan canlarını zor kurtarıp Türkiye’ye kaçan sığınmacılara yardım eli uzatmaya devam ediyor.

26 Ocak 2017 - 11:29

Torbalı Belediyesi, Subaşı Mahallesi’ndeki derme çatma çadırlarda yaşayan yüzlerce Suriyeli mülteciye erzak yardımında bulundu. 2 kamyonet dolusu yardım Suriyelilere eşit şekilde dağıtıldı. Herhangi bir aksaklığın yaşanmaması amacıyla zabıta ekipleri de yardımlara refakat ettiler.

Torbalı Belediyesi’nin yardımları zor kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Suriyeliler tarafından sevinçle karşılandı.

'MAZLUMLARA ASLA SIRT ÇEVİRMEDİK'

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türk milletinin  Suriyeli mültecileri bağrına bastığını ifade ederek “Biz tarihin her döneminde mazlumların yanında olduk. Dara düşmüşlere, imdat bekleyenlere ,sığınacak bir liman arayanlara asla sırtımızı çevirmedik. Bu  büyük devlet ve büyük millet olmanın bir gereğidir. ”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız haline gelebilecek bir Türk dünyası var
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız...