Reklam
  • Reklam
TİRE’DE TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ...

TİRE'DE TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALAR

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Özel Harekat'ın yeni binasını hizmete açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada Fırat Doğusuna yapılacak operasyona dair "Çok yakında anlayacakları dilde mesajlar vereceğiz" dedi.

10 Nisan 2019 - 15:28

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bugün burada bu gazi mekanda bir kez daha sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Memnunum, memnun olduğum kadar da mahzunum. Milletimizin huzurunun teminatı olan emniyet teşkilatımızın 174'üncü kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Bugüne kadar ülkesine ve milletine hizmet etmiş olan tüm emniyet mensuplarımızı saygıyla yadediyorum. Hizmet binalarının özel harekatçılarımıza hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum.

44 ARKADAŞIMIZ ŞEHİT OLMUŞTU

Buradaki hizmet binaları 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçaklar tarafından bombalanarak tahrip edilmiş, bir kısmı yıkılmıştı. Ele geçirilen uçaklarımızdan atılan bombalarla havacılık biriminde 7 arkadaşımız, nizamiye önünde de 44 arkadaşımız şehit olmuştu. Her insan ayrı bir dünyadır. Fakat az önce saygıdeğer hocamızın okumuş olduğu ayetlerde, rabbimizin bize malum bir müjdesi var. rabbimiz "Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz. Onlar diridirler ancak siz bilemezsiniz" buyuruyor.

Şimdi bizim 51 şehidimiz de burada. Ama bizim yüzlerce, binlerce geçmişten bugüne şehitlerimiz var. onlar bizi şu anda da izliyorlar, bizi görüyorlar. Onlar sevgililer sevgilisi peygamber efendimize komşu. Temennim odur ki rabbim bizleri de sevgililer sevgilisi peygamberimizin sancağı altında kendilerine komşu eylesin.

MESELA PKK'NIN ÇUKUR EYLEMLERİ SIRASINDA...

Mesela PKK'nın çukur eylemleri sırasında Diyarbakır Sur'da gazi olan Halit Gülfer bunlardan birisidir. Malulen emekli olmayı reddedip ülkesi ve milleti için mücadeleye devam eden hain kardeşimiz, FETÖ'cülerin buraya yaptıkları saldırıda şehit olmuştur; manidar. Yine doğum gününde burada şehit düşen Hakan Yorulmaz kardeşimiz var. Aynı şekilde yine burada şehit olan, her biri gururumuz kadın polislerimiz var.

Darbe girişiminin yaşandığı her yerde farklı kahramanlık hikayelerinin yaşandığını biliyoruz. Polis teşkilatımız, özellikle de özel harekatçılarımız milletimizle omuz omuza FETÖ'cüler tarafından işgal edilen yerleri kurtararak darbenin bastırılmasında çok önemli görevler ifa ettiler.

İşte bu şekilde kalbimizi dağlayan hainlere karşı mücadele yürüttük. Babaların, annelerin, eşlerin, arkadaşların ahlarını yerde bırakmadık. Şu anda cezaevlerinde 20 bin 226'sı hükümlü 10 bin 333'ü tutuklu olmak üzere, 30 559 FETÖ'cü bulunuyor. Tutuklu ve hükümlülerden 4 bin 446'sı da maalesef emniyet teşkilatımızın içinden çıkan hainlerdir.

FETÖ'NÜN KURUMLARIMIZDAN HALA TEMİZLENMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

FETÖ'nün en çok önem verdiği yerler emniyet, ordu, yargı ve milli eğitimdi. FETÖ'yü Kurumlarımızdan hala tam olarak temizleyemediğimizi düşünüyorum. Bazıları gelip ağlıyorlar vesaire falan kusura bakmayın. Bu iş için hukuk içerisinde yargımız gereğini yapıyor. Ama şunu bir ilke olarak söylüyorum. Acırsak acınacak hale geliriz.

FIRAT'IN DOĞUSUNA OPERASYON

Çok yakında anlayacakları dilden mesajlar vereceğiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti