Reklam
  • Reklam
TEZGAH DEĞİŞMEDEN USTANIN DEĞİŞMESİ BİRŞEY İFADE ETMEZ

TEZGAH DEĞİŞMEDEN USTANIN DEĞİŞMESİ BİRŞEY İFADE ETMEZ

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran Kanal İzmir TV de Politik Gündem programında Rıdvan Akgün'ün Konuğu oldu.

09 Mayıs 2018 - 15:23 - Güncelleme: 09 Mayıs 2018 - 18:33

'' Saadet Partisi olarak yanlış giden şeylerin değişmesini istiyoruz. Şu andaki Cumhurbaşkanı gitsin de yerine kim gelirse gelsin diye düşünmüyoruz. Önce sistemin değişmesi gerek. Tezgah değişmeden ustanın değişmesi birşey ifade etmez '' diye konuştu.

CHP 'NİN GÖLGESİNDE DEĞİLİZ

Rahmetli Hocamız Sayın Erbakan parlamentoya girmesin diye yüzde 10 barajını kaldırmayan AK Parti nasıl olurda Saadet Partisi Sayın Erbakan'ın çizgisinden çıktı diyebilir. Biz hiçbir partinin gölgesinde seçime girmiyoruz diye sözlerine devam eden Erduran  '' her siyasi parti kendi amblemi ile seçime giriyor.  Burada baraj ittifakı yapıldı. Her parti aldığı oy karşılığında milletvekili çıkaracak. İttifakın asıl hedefi tekrar parlamenter sisteme geri dönmektir '' dedi. Yerel Seçimlerde her partinin farklı projelerinin olduğunu ve  herhangi bir baraj sıkıntısı olmadığından ittifak yapılmayacağını düşündüğünü belirtti.

GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN KARAMOLLAOĞLU '' DÜŞÜNÜN '' DEDİ

'' Halkımız Parti Genel Başkanları arasındaki kavgayı hak etmiyor.  Yukarıdaki bu kavga tabana fırtına olarak geri dönüyor. Bu da kutuplaşmaya neden oluyor.  Akraba akrabaya küstü. Toplum birbirine düştü.  Ayrı ırktan , ayrı görüşten, ayrı partiden olabiliriz ancak birbirimizle selamı asla kesmemeliyiz. Kutuplaşmayı tamamen ortadan kaldıracağız '' dedi. Bu yüzden Genel Başkanımız Sayın Karamollaoğlu oyunuzu düşünün öyle kullanın diye ifade etti.

24 HAZİRAN KARARINI DAHA ÖNCEDEN ALMIŞLARDI

Genel Başkanımız Temel Bey baskın seçim olacak diye tüm partileri uyardı. 24 Haziran kararını daha önce almışlardı. Burada amaçları İYİ Partiyi seçime katılmamasını sağlamaktı diyerek sözlerine devam eden Erduran '' Eğer CHP 15 Milletvekilini İYİ Partiye göndermeseydi Yüksek Seçim Kurulu İYİ Partiyi seçime sokmayacaktı. CHP' Yİ bu cesaretinden dolayı takdir ediyorum. Çok büyük bir demokratik hareket yaptılar '' dedi.

RENKLİ BİR SEÇİM BİZLERİ BEKLİYOR

Partimize yoğun bir şekilde gençler tarafından Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu var. Kapımız tüm gençlere açık ancak onların başında yol gösteren tecrübeli büyükleri olmak zorunda diye ifade etti. Avukat, doktor, akademisyen, esnaf her kesimden aday adaylığı başvurusu var diye sözlerine devam eden Erduran '' Çok renkli bir seçim bizleri  bekliyor '' dedi.

BANKALAR ESNAFA SUNİİ TENEFÜS YAPIYOR

Ticaretle uğraşan esnaf geriye gidiyor. Çünkü ihracat yok. Emekliye verilen ikramiyelerin çok güzel olduğunu ifade eden Erduran  '' bu verilen ikramiyelerin kaynağı nedir ? Bu benim cebimdeki para ise bu bir seçim yatırımıdır '' dedi. Sayın Cumhurbaşkanı İMF' ye borcumuzu yok diyor tamam güzel de İMF' nin çalıştığı bankalara olan borçlardan hiç bahsetmiyor diye ifade etti.

İZMİR' İ KUCAKLAYACAĞIZ

Erduran Bu zamana kadara aldığımız oylardan çok daha fazlasını alacağız. İzmir' de çok farklı projeler düşünüyoruz. Milletvekili ve Milletvekilleri çıkaracağız diye vurguladı.

KOYU BİR ALTINORDULUYUM

1971 yılında Altınordu Mahallesinde doğdunu belirten Erduran 2. bir takımım yok. Aslen Babam tarafından Konyalıyım ancak doğma büyüme Altınordululuyum. Bir proje takımı olduklarını vurgulayan Erduran '' felsefemiz iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcudur. Aynı zamanda iyi bir bir birey, iyi bir vatandaş olmayan kişiden iyi bir siyasetçi de olmaz '' dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti