Reklam
  • Reklam
TERÖR SORUŞTURMASI AÇILAN DİDEM SOYDAN’ DAN İLK AÇIKLAMA

TERÖR SORUŞTURMASI AÇILAN DİDEM SOYDAN' DAN İLK AÇIKLAMA

Cumartesi Anneleri'yle ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle hakkında terör soruşturması açılan Didem Soydan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Prada takım kurtarır mı? Hani takım elbise giyince mahkemenin dibi düşüyor ya genelde" dedi.

13 Mart 2019 - 12:07

Didem Soydan hakkında, 'terör örgütü propagandası yaptığı' iddiasıyla soruşturma açıldı. Soydan, daha sonra konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

"PRADA TAKIM KURTARIR MI?"

Hakkında soruşturma açıldığı belirtilen Didem Soydan, daha sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Ben hariç herkesin adrenalin, kortizol salgılaması. Anladınız siz beni.", "Prada takım kurtarır mı? Hani takım elbise giyince mahkemenin dibi düşüyor ya genelde" ifadelerinde bulundu.

İŞTE SORUŞTURMA AÇIKLAMASINA NEDEN OLAN PAYLAŞIM

Didem Soydan soruşturmaya konu olduğu belirtilen 28 Ağustos 2018 tarihli paylaşımında "Canım anne ve senin gibi değerli anneler: Bu olanlar yüzünden sizden özür dilerim. Açıklama yapmaya, ağır neden ve sebepleri anlatmak bile gereksiz. Fotograf yeterli. Bir anne, evladını arıyor. Gözaltına alınmış ve kaybedilmiş evladını. Onların adı benim için sevginin, vazgeçmemenin, yüreğin, analığın sözlük karşılığıdır. Cumartesi anneleri özür diliyorum, bütün bu başınıza gelenler ve gördüğünüz muamele için özür diliyorum. Sizler çöp yığının üzerine düşen çiğ tanelerisiniz. Özür dilerim" notunu düştü.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek