Reklam
  • Reklam
TERLİKTEN ÇIKAN İKİ VİDA AYAĞINA SAPLANDI, FİRMAYA DAVA AÇTI

TERLİKTEN ÇIKAN İKİ VİDA AYAĞINA SAPLANDI, FİRMAYA DAVA AÇTI

çiğdem akbaba, ayağı için sağlıklı olacağını düşündüğü ortopedik bir terlik aldı. terliği bir süre kullanan akbaba, çöp atmaya çıkarken giydiği terlik kopunca terlikten çıkan vida ayağına saplandı. arabuluculuk toplantısında uzlaşamayan akbaba, firmaya dava açmaya hazırlanıyor.

11 Ağustos 2021 - 09:47

İstanbul'da yaşayan 49 yaşındaki Çiğdem Akbaba 5 yıl önce ayağından ameliyat oldu. Ayağına platin takılan Akbaba,  bir mağazasından ayağı için sağlıklı olabileceğini düşündüğü ortopedik terlik aldı. Akbaba, 4 Haziran’da evinden çöp atmak için çıktığında terliği koptu.

Büyük bir acı hisseden Akbaba, ayağına baktığında terlikten çıkan iki vidanın, ayak başparmağına saplandığını gördü. Akbaba, vidayı kendi çabasıyla çıkaramayınca acile götürüldü. Talihsiz kadın ayağına saplanan vidanın çıkarılmasının ardından ağabeyi ile birlikte durumu firmaya bildirdi.

“TERLİK ARABULUCU AVUKATIN ELİNDE KALDI”

Çiğdem Akbaba, üretici firmaya dava açmak istedi, dosya arabuluculuk bürosuna gitti. Akbaba, “Arabulucuda düzenlenen toplantıda, firma temsilcisi, kopan terliğin aynısını getirdi. Terliğin sağlam olduğunu ve kopan terliğin, kullanıcı hatasından dolayı koptuğunu söyledi. Arabulucu avukat, terliği kontrol etmek istediğinde, bu sefer de terlik onun elinde koptu” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan: Halkla araya mesafe koymanın siyaset geleneğimizde yeri yoktur
Erdoğan: Halkla araya mesafe koymanın siyaset geleneğimizde yeri...
 Fidan, Ukrayna Meclis Başkanı Stefanchuk ile görüştü
Fidan, Ukrayna Meclis Başkanı Stefanchuk ile görüştü