Reklam
  • Reklam
Tek "tık" ile vatandaşın ayağına gidecekler

Tek "tık" ile vatandaşın ayağına gidecekler

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Uzaktan Algılama Uygulama ve Araştırma Merkezinin hazırladığı "Dijital Dönüşüm" projesi kapsamında engelli, yaşlı, kadın, çocuk, şehit aileleri ve gaziler ile ihtiyaç sahibi yabancılar internet üzerinden tek "tık" ile hizmet alacak.

05 Temmuz 2019 - 11:09

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü İlkay Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal hizmetlerde dijital dönüşüm programı Ar-Ge çalışması yürüttüklerini, projeyi kısa zamanda hayata geçireceklerini söyledi.

Proje ile toplumun önemli bir kesimine ulaşmayı amaçladıklarını anlatan Türkoğlu, "Biz bu proje ile bakanlığımızın hizmet verdiği engelli, yaşlı, kadın, çocuk, şehit aileleri ve gaziler ile ihtiyaç sahibi yabancılara tek tık ile ulaşacağız." dedi.

Türkoğlu, Bakanlığın sloganının "Biz büyük bir aileyiz" olduğunu vurgulayarak, "Biz de bu slogandan hareket ederek bu büyük ailenin fertleri ile çalışıp insanlara bir telefon tuşu kadar yakın olduğumuzu anlatacağız. Bu bireylerin bize gelmeden ayaklarına gidip onlara hızlı bir şekilde ulaşıp sorunlarını çözmek istiyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın 2023 vizyonuyla hareket ederek dijital dönüşümle toplumun her kesimine ulaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti