TBMM Başkanı Şentop: Fransız polisinin çocukları gözaltına...

TBMM Başkanı Şentop: Fransız polisinin çocukları gözaltına alması devlet eliyle yapılan bir eşkiyalıktır

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Fransız polisinin çocukları gözaltına almasına ilişkin, "Bu devlet eliyle yapılan bir eşkiyalıktır." dedi.

07 Kasım 2020 - 13:05

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Fransız polisinin çocukları gözaltına almasına ilişkin, şunlarım kaydetti:

"Bu devlet eliyle yapılan bir eşkiyalıktır. Fransa'da uzun zamandır İslam coğrafyasında yaşayan bütün Müslümanları tedirgin eden gelişmeler var. Bunun hesabı, mutlaka hukuk kuralları içerisinde sorulmalıdır.

Şimdi iş iyice çığrından çıkmış gibi gözüküyor. Sadece İslam dinine ve onun Peygamberine hakareti ifade hürriyeti kapsamında görmenin ötesinde, bu hakaret edenleri tasvip etmeyi de zorunlu kılacak bir takım adımlar atıldığını görüyoruz"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan'dan, saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Özel'e geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan, saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Özel'e...
Başkan Özel'e saldıran kişiyle ilgili açıklama
Başkan Özel'e saldıran kişiyle ilgili açıklama