Reklam
  • Reklam
TAVUK ETİNDE İNDİRİM!

TAVUK ETİNDE İNDİRİM!

Kur manipülasyonları nedeniyle fiyatta kırmızı etle yarışır hale gelen tavuk etinde yüzde 55 indirim, hem satıcının hem de alıcının yüzünü güldürdü

17 Ekim 2018 - 10:18

Geçtiğimiz ay piyasa manipülasyonları sonucu yüzde 200'lere varan oranda zam gören tavuk etinde kilogram fiyatının 20 liradan 8-9 liraya gerilemesi hem vatandaşı hem de satıcıyı sevindirdi.

FIRSATÇILIK YAPTILAR

Yapılan fırsatçılık neticesinde fiyatı adeta kırmızı etle yarışan tavuk etinde herkesi memnun eden yüzde 55 indirimin ardından, ilerleyen günlerde fiyatların daha da düşebileceği bildiriliyor.

Tavuk fiyatlarına gösterdikleri tepkiye, üreticilerin kulak vererek yüzde 55 indirime gittiğini belirten Adana Kasaplar Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Odası Başkanı Saruhan Yağmur, "Tavuk eti fiyatları daha önce 20 liraya kadar çıkmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda devletimize ne kadar katkı yaptığımızı herkes görsün. Bizim başka vatanımız yok. Bunun dövizle alakası yok. Ülkemize sahip çıkmanın zamanıdır" dedi.

DAHA DA DÜŞECEK

Canlı hayvan ihracatının biraz daha kısıtlanmasını istediklerini ifade eden Yağmur, "İhracat kısıtlandığı zaman fiyatlar daha da aşağı inecek, vatandaş evine etini, tavuğunu alıp çok daha rahat götürebilecek" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti