SUYUN CEZASI AĞIR OLDU!

SUYUN CEZASI AĞIR OLDU!

Bir fast food zincirinin Nişantaşı'nda bulunan şubesinde, 'müşterileri rahatsız ettiği' gerekçesiyle 7 yaşındaki çocuğun üzerine sıcak su döken restoran çalışanına 3 bin TL adli para cezası verildi.

14 Temmuz 2018 - 11:31

Ünlü bir fast food zincirinin Nişantaşı'nda bulunan şubesinde, 'müşterileri rahatsız ettiği' gerekçesiyle 7 yaşındaki P.K.'nın üzerine sıcak su döken restoran çalışanı Mutlu H.'nin yargılandığı davada karar açıklandı.

Edinilen bilgiye göre; İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında mahkeme, sıcak suyu 'silah' sayarak 1.5 yıla kadar hapis istenen sanık Mutlu H.'yi, "kasten yaralama" suçundan 3 bin TL adli para cezasına çarptırdı. Mahkeme, verilen ceza ile ilgili olarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Tinubu'yu resmi törenle karşıladı
Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Tinubu'yu resmi törenle...
Uraloğlu: Terörün ülkemize çıkardığı kabaca 2,5 trilyon dolarlık fatura var
Uraloğlu: Terörün ülkemize çıkardığı kabaca 2,5 trilyon...