Reklam
  • Reklam
SURİYELİ ÇOCUĞUN KATİLİNDEN KAN DONDURAN İFADE

SURİYELİ ÇOCUĞUN KATİLİNDEN KAN DONDURAN İFADE

5 yaşındaki Suriyeli çocuğu bıçaklanarak öldürülen katil sanığının ilk duruşması gerçekleşti. İlk duruşmada savunmasını yapan katil zanlısı sanık, "Uyuşturucu ve alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyordum. Kafam güzeldi. Çocuk bağırınca ağzını kapattım ve 43 defa bıçağı vücuduna sapladım" sözlerini kullandı.

06 Haziran 2018 - 11:17

Alınan haberlere göre olay, 19 Eylül 2017 tarihinde Mersin'in Erdemli ilçesinde gerçekleşti. Suriye uyruklu 5 yaşındaki Muhammet Derviş, çok sayıda bıçak darbesiyle ölü olarak bulunmuştu. Olayın ardından 5 gün boyunca 200'den fazla güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri, katil zanlısı Alican K.'nın göz altına alındığı söylenmişti.Katil zanlısı sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle açılan davanın ilk duruşması gerçekleşti.

"AĞZINI BANTLADIM VE 43 KERE BIÇAĞI VÜCUDUNA SAPLADIM"

Savunmasını yapan sanık Alican K., olayın gerçekleştiği zamana yakın bir zamanada otel odasında uyuşturucu kullandığını kabul etti. Olaydan önce su satmak için yanına gelen maktul Muhammet'in kendisine küfür ettiğini söyleyen A.K.  , "Muhammet küfür edince dövmek ve göndermek istedim. Kaçmaya çalışınca da kolundan tutarak onu, zorla oradaki bir duşakabine götürdüm. Herkesin içinde yapmak istemediğim için oraya götürdüm. Uyuşturucu ve alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyordum. Kendimi kaybetmiştim o an. Önce bıçağın arkasıyla ağzına vurdum. O sırada bağırdığı için ağzını kapattım ve 43 defa bıçağı vücuduna sapladım. Daha sonra dışarıya çıkıp, ortalığı kontrol ettim. Sonra tekrar içeri girerek elimi ve ayağımı yıkadım" sözlerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti