SÜPRİZ YAKINLAŞMA!

SÜPRİZ YAKINLAŞMA!

Başarılı oyuncu Kerem Alışık ve güzel oyuncu Hande Subaşı, Bodrum tatilinde birlikte görüntülendiler.

14 Temmuz 2018 - 11:30 - Güncelleme: 14 Temmuz 2018 - 12:02

Arkadaş grubu ile birlikte Gümüşlük'te bulunan bir mekanda yemek yiyen ikili, samimi sohbetin ardından mekandan çıktı.

Gazetecileri karşısında görünce şok olan ikili, hemen birbirlerinden ayrıldı. Muhabirlere  açıklama yapan Subaşı, "Arkadaşlar hemen heyecan yapmayın, sürpriz bir durum yok" diye konuştu.

Yorucu sezonun ardından tatile çıktığını söyleyen oyuncu, "Sezon çok yorucu geçti, şimdi yaz sonuna kadar tatil yapacağım. Sanırım bunu hak ettim, dinlenmek istiyorum" diye ifade etti.

Buradan başka bir mekana giden ikili sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık Projesi, ormancılık tarihimizin en kapsamlı ve stratejik projelerinden oldu
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık...
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi