Reklam
  • Reklam
SÜLEYMAN SOYLU TİRE’DE..

SÜLEYMAN SOYLU TİRE'DE..

İzmir Tire’de vatandaşlara seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasından hemen önce telefonuna fotoğraf geldiğini söyleyerek, “13 yaşındaki kızlara Kobani dedikleri yerde terör eğitimi verdiriyorlar. Ulan sizin burnunuzdan getirmezsek namerdiz” dedi. Soylu ayrıca, “İnsansız hava araçlarına öyle yazılım yapıyoruz ki, terör örgütü dağda yürümeyi boş verin kafasını çıkaramayacak” diye konuştu.

05 Mart 2019 - 14:47

31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Tire’de seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi. Tire programında; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan adayı Selman İçelli, AK Parti ve MHP Tire İlçe Başkanları da hazır bulundu.

AK Parti Tire İlçe Başkanlığı önünde Türk bayraklarıyla kendisini dinleyen halka hitaben konuşan Bakan Soylu, konuşmasına başlamadan önce telefonuna fotoğraf geldiğini söyledi. Soylu, “Elime fotoğraf geldi. 13 yaşındaki kızlara Kobani dedikleri yerde terör eğitimi verdiriyorlar. Ulan sizin burnunuzdan getirmezsek namerdiz. O çocukları bu işlere bulaştıranların burnundan getirmezsek namerdiz. Taciz ediyorlar tecavüz ediyorlar. Ailelerin yanına dönmelerine müsaade etmemek için neler yapıyorlar” şeklinde konuştu. Soylu ayrıca, “Biz insansız hava araçlarına öyle yazılım yapıyoruz ki, terör örgütü dağda yürümeyi boş verin kafasını çıkaramayacak. Bizim evlatlarımız onları kovalıyor onlar sıçan gibi kafalarını çıkaramıyor” ifadelerini kullandı.

"İZMİR BÜYÜKŞEHİR VE TİRE'Yİ DE PKK'YI BULAŞTIRMAYIN"

Konuşmasında HDP’ye yüklenen Soylu, şöyle devam etti:

"Pervin Buldan denilen o kadın yumuşak gözükür ama zehirli dili ile beraber, ‘bu seçimde 40 yıllık mücadelemizi taçlandırmak için sandığa gideceğiz’ diyor. 40 yıl önce PKK kuruldu. Bu ne demek, ‘ey bizimle beraber olanlar derdimiz seçim değil, bizim derdimiz PKK’nın ideolojisini buralara hakim kılmaktır’ diyor. Suratında meymenet olmayan HDP Eş Başkanı komünist sakallı adamı tanıyor musunuz? Dedi ki ‘Kürdistan’da biz kazanacağız diyor. ‘İstanbul, Ankara, İzmir, ‘Adana’da AKP’ye MHP’ye kaybettireceğiz’ dedi. ‘Verilen oylar Cizre’ye, Silopi’ye güç katacak’ dedi. ‘Biz yüzümüze maske taktık burada PKK ile, batıda CHP, Saadet, İYİ Parti ile mücadeledeyiz’ diyor yani. Ben lafı karnında taşıyan adam değilim. Katoda, Gabar’da, Cudi’de, Tendürek’te, Ağrı’da, Kars’ta, Tunceli’de o evlatlarımız niye mücadele ediyor; ezanın, bayrağın, namusun muhafazası için. Herkes o zaman HDP PKK desteklediği CHP’ye, İYİ Parti’ye oy versin. Güle güle hayırlı olsun. Kimse kusura bakmasın ben evladınızım. Aldığım her istihbarat kalbimi zorluyor, mideme kramp giriyor ülkemize huzursuzluk gelecek diye. CHP, İYİ Parti, Saadet kolunu PKK’ya kaptırmıştır. 24 Haziran’da yalvardık ‘bunları Meclise’ taşımayın’ diye. Kılıçdaroğlu bir oy HDP’ye verdin de ne oldu? İçişleri Bakanlığı bütçesinde ‘sizin askeriniz, jandarmanız Güney Doğu’da işgal askeri’ dedi. Bizim evlatlarımız işgal askeri mi? Adamın suratından her şey gitmiş oradan akıl veriyor. PKK’ya taşıyıcı annelik yaptılar. CHP’ye bu imkanı vermeyin. İzmir Büyükşehir ve Tire’yi de PKK’yı bulaştırmayın. Bu kadar açık ve net. Topu Erdoğan’ın eline verin de Kılıçdaroğlu’nun kalesine topu çaksın. Gol delisi yapalım onları."

"BELEDİYELERİNİZE PKK'YI MUSALLAT ETMEYİN"

“2017’de uyuşturucudan ölenlerin sayısı 941’di, şimdi 491’e düşürdük. İzmir’de günde 18 hırsızlık 8’e düştü. ‘Bu yılbaşı 5-6’dan başka evden hırsızlık olmayacak’ dedik. Tire’ye gece bekçisi gelecek. İzmir’de her ilçede gece bekçisi olacak” diyen Soylu, vatandaşlara da, “Belediyelerinize PKK’yı musallat etmeyin. Boynumuzu Kandil’in önünde eğik bırakmayın, Prensilvanya’daki haine güldürmeyin. Geçen seferki gibi olmaz; ayaklarını attılar mı bir daha çıkmazlar bunları iyi tanıyorum. PKK’ya taşıyıcı annelik yapmalarına müsaade etmeyin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek