Reklam
  • Reklam
Soylu, 10 bin dolar alan siyasetçiyi Meclis Başkanı Şentop’a...

Soylu, 10 bin dolar alan siyasetçiyi Meclis Başkanı Şentop’a söyledi

TBMM Başkanı Şentop, İçişleri Bakanı Soylu ile makamında bir görüşme gerçekleştirdi. Basına kapalı olan görüşme sonrası bir açıklama yapılmadı. Soylu'nun ortaya attığı 'Sedat Peker'den 10 bin dolar alan siyasetçi var' iddiasını üzerine Şentop bu siyasetçinin kim olduğunu Soylu'ya gönderdiği bir mektupla sormuştu. Soylu’nun bu ismi Şentop’a ilettiği öğrenildi.

16 Haziran 2021 - 18:08

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. Meclis Başkanı Şentop, makamında İçişleri Bakanı Soylu’yu kabul etti. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 1.5 saat sürdü.

İçişleri Bakanı Soylu, TRT ekranlarında organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den ayda 10 bin dolar alan bir siyasetçi olduğunu söylemiş, bu sözler siyaset dünyasında bomba etkisi yaratmıştı. Muhalefetin ısrarlı soruları sonrası Soylu, bu bilgiyi savcıya verebileceğini dile getirmişti.

Bunun üzerine TBMM Başkanı Şentop iddiaların odağındaki bu siyasetçinin kim olduğunu Soylu’ya gönderdiği bir mektupla sormuş, yanıt alıp almadığı konusunda bir açıklama yapmamıştı.

Görüşme bu yaşananlardan sonra gerçekleşti ve İçişleri Bakanı Soylu’nun görüşmede bu ismi TBMM Başkanı Şentop’a söylediği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek