’Soykırımı yapanları ve buna göz yumanları unutmadık’

'Soykırımı yapanları ve buna göz yumanları unutmadık'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Tarihin kara lekesi bu soykırımı yapanları ve buna göz yumanları unutmadık, unutmayacağız. Aliya'nın emaneti Boşnak kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız." dedi.

11 Temmuz 2019 - 15:54

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OktaySrebrenitsa soykırımına ilişkin, "Tarihin kara lekesi bu soykırımı yapanları ve buna göz yumanları unutmadık, unutmayacağız. Aliya'nın emaneti Boşnak kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Srebrenitsa soykırımının 24. yılı dolayısıyla Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Oktay, paylaşımında, "Avrupa'nın ortasında, dünyanın gözleri önünde Srebrenitsa'da katledilen Boşnak kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Tarihin kara lekesi bu soykırımı yapanları ve buna göz yumanları unutmadık, unutmayacağız. Aliya'nın emaneti Boşnak kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız haline gelebilecek bir Türk dünyası var
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız...