Reklam
  • Reklam
Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülerdeki baba, kızını...

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülerdeki baba, kızını camı kapatmadığı için darp etmiş

İstanbul Tarlabaşı'nda 19 yaşındaki kızını darp ettiği görüntüler sosyal medyada olay olan baba, kronik astım rahatsızlığı olan kızını pencereyi kapatmadığı için darp etmiş.

09 Ekim 2019 - 13:05

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde 19 yaşındaki kızına işkence yaptığı belirlenen baba, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Baba Muzaffer A.'nın emniyetteki işlemleri devam ederken, Tuğba A. ise kabus gibi olayın detaylarını anlattı.

"ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ ŞİDDET GÖRÜYORUM"

Babasının daha önce de kendisine şiddet uyguladığını belirten talihsiz kız, "Babam yıllardır bana şiddet uyguluyordu ama bu kadar ağır değildi. Ben küçükken anneme, daha sonra da bu şiddet bana yöneldi. Çocukluğumdan beri şiddet görüyordum. Ama gördüğüm şiddet nedeniyle bir yere şikayet edileceğini eskiden bilmiyordum o bilince sahip değildim. Bir de tamamen anne babamın eline baktığım için yapabileceğim bir şey yoktu" ifadelerini kullandı.

ŞİDDETİN SEBEBİ SALON PENCERESİ

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülere de değinen Tuğba A., sözlerine şöyle devam etti: "Şiddet uygulama sebepleri değişebiliyor. En son görüntülerdeki şiddetin sebebi; salonun penceresinin açık kalmasıydı. Babam yağmurdan dolayı kapatmak istedi. Annem ve benim kronik astım rahatsızlığımız var, pencerenin açık kalması gerekiyordu. Daha önce de kumanda sebebiyle süpürgenin borusuyla avucuma vurup, avucumu patlatmıştı. Sadece fiziksel şiddet vardı. Daha önce de anneme bıçak çekmişti. Videoda gördüğünüz görüntüler Cumartesi günü yaşandı. Gördüğüm şiddet nedeniyle doktora gittiğimde doktor beni karakola yönlendirdi, gidip şikayetçi oldu ve 10 gün uzaklaştırma kararı verdiler."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek