Son dakika: İçişleri Bakanı Soylu, ABD’nin yaptırım...

Son dakika: İçişleri Bakanı Soylu, ABD'nin yaptırım kararıyla ilgili ilk kez konuştu

ABD'nin yaptırım kararıyla ilgili değerlendirmede bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İlk yaptırımdan sonra mal değişiminde herhangi bir değişim yoktur, arz ederim" dedi.

16 Ekim 2019 - 09:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin yaptırım kararıyla ilgili, "İlk yaptırımdan sonra mal değişiminde herhangi bir değişim yoktur, arz ederim" ifadelerini kullandı. ABD yönetimi, Türkiye'nin "Barış Pınarı Harekatı" kapsamında Suriye'ye yönelik operasyonunu hedef alarak, 3 bakan ve 2 bakanlığı yaptırım listesine aldığını açıkladı. Bakanlık açıklamasında, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yaptırım listesine alındığı bildirildi. Açıklamada ayrıca, Milli Savunma Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının da yaptırım listesine eklendiği kaydedildi.

SOYLU'DAN İLK AÇIKLAMA

ABD yönetiminin aldığı yaptırım kararıyla ilgili ilk kez konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İlk yaptırımdan sonra mal değişiminde herhangi bir değişim yoktur, arz ederim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Paris'te coşkuyla karşılandı
Paris'te coşkuyla karşılandı
İl Başkanı Saygılı'dan Büyükşehir Belediyesi'nde 800 işçinin işten çıkarılma kararına tepki
İl Başkanı Saygılı'dan Büyükşehir Belediyesi'nde 800...