Reklam
  • Reklam
Son Dakika: Erdoğan müjdeyi verdi: Lisans öğrencilerimizin...

Son Dakika: Erdoğan müjdeyi verdi: Lisans öğrencilerimizin öğrenim kredisi veya bursu, 550 TL'ye çıkıyor

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca üniversite öğrencisine müjdeli haberi verdi. Erdoğan, "Lisans öğrencilerimizin öğrenim kredisi veya bursu, yüzde 10 artış ile 500 TL'den 550 TL'ye çıkıyor." dedi.

05 Kasım 2019 - 12:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan konuşmasında "Üniversite öğrencilerimize bir müjde vermek istiyorum. Lisans öğrencilerimizin öğrenim kredisi veya bursu yüzde 10 artışla 500 liradan 550 liraya çıkıyor" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"17 yıllık döneme baktığımızda gerçekten göz kamaştırıcı bir tabloyla karşılaşıyoruz. Vesayet odakları Ak Parti'nin varlığını ve iktidarını uzun süre kabullenemediler.

"BUNU MİLLETİMİZİ HAKEM TUTARAK SEÇTİK"

Bugün bile ellerine imkan geçse Ak Parti'yi yerle yeksan etmek isteyeceklerinden hiç şüpheniz olmasın. Vesayet güçleri ülkeyi yönetmemizi engellemeye çalışmasının yanında bir sembol olarak gördükleri cumhurbaşkanlığını da bize seçtirmek istemediler. Bunu milletimizi hakem tutarak seçtik. 2013'ten bu yana giderek artan saldırganlık sürecini yaşadık. Gezi olaylarında sokaklarda terör estirildi. Baktılar ki AK Parti'yi ne sandıkta ne sahada yenemeyecekler bu kez doğrudan silaha başvurdular. 15 Temmuz darbe girişiminin milletimizce durdurulması tarihe geçmiştir.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE

Sınırlarımız içinde ve dışında ülkemize doğrultulmuş bir silah varsa arkasında kim var bakmadan üzerine gittik imha ettik ediyoruz. Üniversite öğrencilerimize bir müjde vermek istiyorum. Lisans öğrencilerimizin öğrenim kredisi veya bursu yüzde 10 artışla 550 liraya çıkıyor. Öğrenim kredisi rakamları Ocak ayından itibaren yüksek lisansta bin 100 lira, doktorada bin 650 lira olarak uygulanacak."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek