Reklam
  • Reklam
Son Dakika: Erdoğan’dan "Trump’la görüşecek...

Son Dakika: Erdoğan'dan "Trump'la görüşecek misiniz?" sorusuna yanıt: Görüşme olacak

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'la görüşüp görüşmeyeceği sorusuna "Şu anda Trump'la görüşme olacak gibi görünüyor" yanıtını verdi.

23 Ekim 2019 - 13:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ile imzalanan 10 maddelik Suriye mutabakatıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Trump'la görüşecek misiniz?" sorusuna şöyle cevap verdi: Şu anda Trump'la görüşme olacak gibi görünüyor.

ERDOĞAN'DAN MUTABAKAT SONRASI AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Rusya ile varılan anlaşma ile terör koridoruna bir darbe daha vurulduğunu belirten Erdoğan, "Rusya ile ilgili olarak Sayın Putin çok kararlı konuştu, 'Biz bunları buralardan kesinlikle atarız' dedi. Şimdi tabii bu sözü verdiğine göre atılmayınca bizim görev başlar" dedi. Erdoğan, YPG'nin rejim elbisesi içinde bölgede kalmasına müsaade edilmeyeceğini belirtti.

"ÖNEMLİ ANLAŞMAYI GERÇEKLEŞTİRDİK"

Rusya ile varılan mutabakatla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Sayın Putin'in daveti üzerine geldiğimiz Soçi'de önemli bir anlaşmayı gerçekleştirmiş olduk. Ülkemizin güvenlik kaygılarını teyit eden ve Suriye'ye barış ve istikrar getirmeyi hedef alan bu anlaşma yoğun bir çalışma sonucunda beklenen neticeye varmış oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti