Reklam
  • Reklam
Son Dakika: Erdoğan’dan Güvenli Bölge açıklaması: Bir gece...

Son Dakika: Erdoğan'dan Güvenli Bölge açıklaması: Bir gece ansızın gelebiliriz

Son dakika: Fırat'ın doğusuna harekat mesajı veren Erdoğan, "Türkiye'nin artık bu konuda kaybedecek tek bir günü dahi yoktur. Kendi yolumuzda devam etmekten başka çaremiz kalmamıştır. Bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerini kullandı.

01 Ekim 2019 - 16:56

TBMM'nin yeni yasama yılı açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge çalışmalarıyla ilgili olarak Türkiye'nin kaybedecek tek bir günü dahi olmadığını söyledi. Fırat'ın doğusuna operasyon sinyali veren Erdoğan, "Bir gece ansızın gelebiliriz" dedi.

ERDOĞAN YENİ YASAMA YILI AÇILIŞINA KATILDI

2,5 aylık aranın ardından bugün açılış yapan TBMM'ye katılan Erdoğan, burada bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Güvenli Bölgeyle ilgili olarak "Fırat'ın doğusunda arzu ettiğimiz neticelerin hiçbirine ulaşamadık" dedi. Meclis'teki konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erdoğan, "Bir gece ansızın gelebiliriz" dedi.

"BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ"

Konuşmasının ardından gazetecilerle yaptığı görüşmede Fırat'ın doğusuna harekat mesajı veren Erdoğan, "Türkiye'nin artık bu konuda kaybedecek tek bir günü dahi yoktur. Kendi yolumuzda devam etmekten başka çaremiz kalmamıştır. Bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti