Reklam
  • Reklam
Son Dakika: Bakan Dönmez: Yavuz yeni sondajına başlayacak

Son Dakika: Bakan Dönmez: Yavuz yeni sondajına başlayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Yavuz sondaj gemisinin Güzelyurt-1 lokasyonuna ulaştığını, bugün ya da yarın yeni sondajına başlayacağını duyurdu.

07 Ekim 2019 - 11:57

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Antalya'da 10. Türkiye Enerji Zirvesi'nde konuştu. Bakan Dönmez, "Yavuz, Güzelyurt-1 lokasyonuna ulaştı, bugün ya da yarın yeni sondajına başlayacak." açıklamasında bulundu. Yazılı Seyir Uyarı Sistemi'ne göre, Yavuz sondaj gemisi Akdeniz'de Ocak 2020'ye kadar çalışmalarına devam edecek.

"FATİH, FİNİKE BÖLGESİNDE SONDAJINA DEVAM EDİYOR"

Fatih sondaj gemisinin çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Dönmez, "Finike bölgesinde 4 bin 300 metrede sondajına devam ediyor, 500-600 metre daha derinleştireceğiz." diye konuştu

"ENERJİDE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"Sektörümüzden gelen talep doğrultusunda Kasım ayının 2. haftasını enerji çalışanlarının haftası olarak kutlayacağız" diyen Dönmez, "Sektörümüzde 500 bin kişi çalışıyor. Enerji çalışanları haftası bizimle çalışmak isteyen pek çok kişinin katılımları konusunda yardımcı olacak. Bu ve benzeri uygulamalarımızla enerjide örnek olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti