Reklam
  • Reklam
SOBA 2 CAN ALDI!

SOBA 2 CAN ALDI!

Malatya’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı hayatını kaybetti.

16 Ocak 2019 - 12:09

Malatya'da yaktıkları sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen Ebru Boztaş (41) ve kızı Busenur (11) öldü, oğlu Baran (13) ise yoğun bakımda tedaviye alındı.

Olay, sabah saatlerinde Tepeköy Mahallesi'nde meydana geldi. Busenur ve Baran Boztaş kardeşlerin okula gitmediğini öğrenen çocukların amcaları, yeğenlerinin anneleri ile yaşadığı eve geldi. Zili çalmasına rağmen kapıyı açan olmayınca da pencereden içeriye girdi. Anne Ebru Boztaş ile çocuklarının hareketsiz yattığını gören amca, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Eve gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan anne ve çocukları, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste müdahale edilen anne Ebru ve kızı Busenur, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamayarak, hayatlarını kaybetti. Baran Boztaş ise yoğun bakımda tedavi altına alındı. Çocuğun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Ebru Boztaş'ın eşi Celal Boztaş'ın yaklaşık 11 yıl önce bir inşaatta çalışırken geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayı duyup eve koşan aile yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Acı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti