Reklam
  • Reklam
SİYASETTE YÜKSEK TANSİYON SİYASET BİLİMCİ ZEKİYE SEDA SÖNMEZ...

SİYASETTE YÜKSEK TANSİYON SİYASET BİLİMCİ ZEKİYE SEDA SÖNMEZ İLE POLİTİK GÜNDEM'DE...

Kanal İzmir TV Politik Gündem programında her Çarşamba günü saat 16:00'da, haftanın öne çıkan siyasi ve ekonomik gelişmeleri Siyaset Bilimci Zekiye Seda Sönmez ve Ra Grup Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Rıdvan Akgün ile birlikte masaya yatırıyorlar.

30 Eylül 2018 - 20:12

Kanal İzmir TV Politik Gündem programında  her Çarşamba günü  saat 16:00'da, haftanın öne çıkan siyasi ve ekonomik gelişmeleri Siyaset Bilimci Zekiye Seda Sönmez ve Ra Grup Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Rıdvan Akgün ile birlikte masaya yatırıyorlar.

Seda Sönmez'in 24 Haziran seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olması ve hükümetin tüm politikalarını eleştirmesi nedeniyle, yapılan doğru adımlarında anlatılması ve takdir edilmesi gerektiği yönünde açıklamalda bulunan Akgün ile karşılıklı tartışma dikkatleri çekiyor.

Bu Tartışma bitmez!!!! Derken her çarşamba tansiyonun yükseldiği Politik Gündem programını www.kanalizmir.tv    www.izmirhabermerkezi.com ve www.facebook.com/kanalizmirtv/   internet adreslerinden izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı