Reklam
  • Reklam
Sinir krizi geçiren adam, biber gazıyla etkisiz hale getirildi

Sinir krizi geçiren adam, biber gazıyla etkisiz hale getirildi

Ankara Gölbaşı'nda eşiyle boşanmak aşamasında olan adam, evde yalnız olduğu sırada sinir krizi geçirdi. Camları kırarak kendine ve eşyalara zarar veren öfkeli koca, polis ekiplerinin biber gazlı müdahalesiyle yakalanarak gözaltına alındı

23 Ağustos 2022 - 09:41

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde karısıyla boşanma aşamasında olan öfkeli koca dehşet saçtı. Kendini eve kilitleyen koca, 6 saatin sonunda biber gazı ile etkisiz hale getirildi.

Olay dün akşam saat 17.00 sıralarında Gölbaşı ilçesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir binanın giriş katında meydana geldi.

İddiaya göre eşi G.K. ile boşanma aşamasında olduğu için bunalıma giren M.K. kendini eve kilitledi. Ardından sinir krizi geçiren M.K. pencerelerin camını kırdı. Kırık cam parçalarını ve evdeki eşyaları dışarı atmaya başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

polis ekipleri öfkeli kocayı ikna etmek için saatlerce uğraştı. Ardından M.K.’nın eşi ve yakınları olay yerine geldi. Fakat koca ikna olmadı. Yaklaşık 6 saat süren ikna çalışmaları sonuç vermeyince polis M.K’yı biber gazı ile etkisiz hale getirdi. Elleri ters kelepçelenen M.K. polis merkezine götürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti