Reklam
  • Reklam
SİGARA İÇİYOR DİYE UYARDI, SALDIRIYA UĞRADI

SİGARA İÇİYOR DİYE UYARDI, SALDIRIYA UĞRADI

Kadıköy-Taksim dolmuşunda sigara içen bir çifti uyardığı için tartaklanan Gazeteci Nil Dumansızoğlu, o anları kamerasıyla kaydetti. Genç gazeteci, kendisini tartaklayan çiftten ve sigara içmelerine izin veren dolmuş şoföründen şikayetçi oldu.

07 Ağustos 2018 - 13:02

Kadıköy-Taksim dolmuşunda sigara içen bir çifti uyardığı için tartaklanan Gazeteci Nil Dumansızoğlu, o anları kamerasıyla kaydetti. Dumansızoğlu, kendisini tartaklayan çiftten ve sigara içmelerine izin veren dolmuş şoföründen şikayetçi oldu.

GAZETECİ, DOLMUŞTA SİGARA İÇEN ÇİFTİ UYARDI

Olay, geçtiğimiz gece saat 24. 00 sıralarında meydana geldi. Gazeteci Nil Dumansızoğlu önceki gün Kadıköy'den dolmuşa bindi. Dolmuşta arka koltukta oturan çift sigara içmeye başladı. Nil Dumansızoğlu, sigara içen çifti uyararak araçta sigara içmenin yasak olduğunu söyledi.

O ANLARI KAMERASINA KAYDEDEN GAZETECİ DARP EDİLDİ

Pişkin çift uyarılara kulak asmadı. Bunun üzerine o anları kamerasına kaydeden Dumansızoğlu çift tarafından tartaklandı.

BOYNUNDA VE YÜZÜNDE ÇİZİKLER OLUŞTU

Gazeteci Dumansızoğlu'nun boynunda ve yüzünde çizikler oluştu. Dolmuş şoförü olaya sessiz kalırken dolmuştaki vatandaşlar araya girdi. Dumansızoğlu'nu tartaklayan çift küfür ederek araçtan indi.

SALDIRGAN ÇİFTTEN VE ŞOFÖRDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Dumansızoğlu, kendini tartaklayan çiftten ve şoförden şikayetçi oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti