Reklam
  • Reklam
Serinlemek İçin Girdiği Barajda Hayatını Kaybetti

Serinlemek İçin Girdiği Barajda Hayatını Kaybetti

ekirdağ'ın Malkara ilçesinde bulunan Karaidemir Barajı'na, ağabeyi ve kuzeniyle birlikte serinlemek için giren 18 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti

01 Ağustos 2022 - 09:36

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde serinlemek için Karaidemir Barajı'na giren Can Hisa (18), boğuldu.

Malkara'da oturan Can Hisa, beraberinde ağabeyi Abdullah Hisa ve kuzeni Ali Hisa, tarlada saman balyaları taşıdıktan sonra suya girmek için Karaidemir Barajı'na gitti. Baraj gölüne giren 3 kişiden Can Hisa, bir süre sonra suda batıp gözden kayboldu.

Abdullah Hisa ile Ali Hisa, yaptıkları aramada Can Hisa'ya ulaşamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye, jandarma, sağlık, UMKE ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nden dalgıç polisler sevk edildi.

Karaidemir Barajı Evrenbey mevkinde dalgıç polislerin yaptığı ve yaklaşık 2 saat süren aramada Can Hisa'nın cansız bedenine ulaşıldı. Can Hisa'nın ağabeyi Abdullah Hisa, kardeşinin cansız bedenini sudan çıkarılmasıyla büyük üzüntü yaşayarak gözyaşları döktü.

Can Hisa'nın cansız bedeni jandarma ve savcının incelemesinin ardından Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Trabzonspor, finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu
Trabzonspor, finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu
Yerli süper iletken elektron hızlandırıcısı devreye alındı
Yerli süper iletken elektron hızlandırıcısı devreye alındı