Reklam
  • Reklam
Sele Dikkat 3 Bölgede Fırtına

Sele Dikkat 3 Bölgede Fırtına

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; orta ve doğu Karadeniz için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yağışların Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon ve Rize çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden sel ve su baskınına karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi. Diğer yandan Marmara, Ege, Toroslar'da kuvvetli poyraz etkili olacak.

18 Temmuz 2022 - 14:40

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Karadeniz kıyıları, İstanbul’un boğaz ve kuzey kesimleri, Kırklareli, Edirne, Kastamonu, Amasya, Tokat, Artvin ve Ardahan ile Sivas’ın batı, Yozgat’ın doğu, Kayseri ve Gümüşhane’nin kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ordu ve Giresun çevreleri, Samsun'un doğu çevreleri ile öğleden sonra Trabzon ve Rize çevrelerinde kuvvetli, Giresun ve Trabzon’un doğusu ile Rize kıyılarında çok kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının yurdun güney ve doğu kesimlerinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara, Ege, Akdeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’nun güney ve doğusunda kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti