Reklam
  • Reklam
SELÇUK’UN İLK KADIN BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL OLDU

SELÇUK’UN İLK KADIN BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL OLDU

31 Mart Yerel Seçimlerinden başarıyla çıkan Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk’un ilk kadın belediye başkanı oldu.  “Selçuk’umuza bahar geldi, zafer Selçuk’un oldu” diyen Sengel yaptığı yazılı açıklamada, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

01 Nisan 2019 - 13:35

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, şu açıklamada bulundu:

“31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde, Selçuk Belediyesi’nin ilk kadın başkanı olarak seçilmiş bulunmaktayım. Bu seçimlerde biz, yeniden bir olduk, birlik olduk, Selçuk olduk.

Oylarımızı, çocuklarımızın geleceğinden, özgürlüğümüzden, değerlerimizden, potansiyelimizi ortaya çıkarmaktan, marka kent Selçuk'tan yana kullandık. Yalan yerine gerçeği; ayrılık yerine birleşmeyi; karanlık yerine aydınlığı; nefret yerine sevgiyi seçtik.

Bu seçimi beraberliğe olan özlem, bu seçimi dostluk, bu seçimi inanç, bu seçimi adalet, bu seçimi aşk kazandı. Yüzlerimize gülümseme, içimize umut, kalplerimize sevgi, Selçuk’umuza bahar geldi.

Artık birlik ve beraberlik içinde çalışma, hedeflerimize ulaşma, Selçuk’umuza yakışır bir biçimde  yaşama zamanı. Çünkü, ben her ne kadar Selçuk’un ilerlemesi ve gelişmesi için kendimi adamış olsam da, bu değişimi, bu ilerlemeyi, bu büyümeyi tek başıma başarmam mümkün değil. O yüzden, Sivil Toplum Kuruluşları, diğer partilerin yöneticileri, hükümet, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve daha önemlisi Selçuklularla beraber, 1919 ruhunu yeniden canlandırarak, bu ilerlemeyi hep birlikte başaracağız. İnanıyorum ki, bizi hedeflerimize ulaştıracak cesaret ve güç, bizi var eden değerlerde bulunuyor... Damarlarımızda akan kanda dolaşıyor.

Bugünden sonra, Selçuk’ta insan merkezli, insan haklarına saygılı, özgürlük, eşitlik ve sosyal adalet düşüncesini benimsemiş; çoğulculuk ve katılımcılık kültürüne sahip bir sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet vereceğiz.

Gençler, kadınlar ve engelliler başta olmak üzere tüm Selçuklularla birlikte çalışacak, kazanacak, eğlenecek, başarının keyfini süreceğiz.

‘ Sosyal Belediyecilik’ anlayışıyla her Selçukluya ulaşacak, her Selçukluya dokunacak ve her Selçuklunun yaşam kalitesini yükselteceğiz. Her vatandaşımıza adil davranacağız.

Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebedi liderimiz, ışığımız ve yol göstericimiz olarak kalbimizde yaşatacak; O’nun izinden asla ayrılmayacağız.

Zafer bizim oldu, Zafer Selçuk’un oldu…”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek