Reklam
  • Reklam
ŞEHİT YAKINLARI VE MEHMETÇİKLER İFTARLARINI AYNI SOFRADA AÇTI

ŞEHİT YAKINLARI VE MEHMETÇİKLER İFTARLARINI AYNI SOFRADA AÇTI

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı aracılığıyla düzenlenen iftar programında mehmetçik ve şehit aileleri iftarlarını aynı sofrada açtılar.

01 Haziran 2018 - 14:16 - Güncelleme: 01 Haziran 2018 - 15:02

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzincan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu, bazı kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve askerler katılımda bulundu.

Düzenlenen programının ardından konuşma yapan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için Erzincan İl Jandarma Komutanlığı olarak azim ve kararlılık içerisinde çalışmalarına devam etmekte olduklarını bildirdi, Ramazan ayının, herkese bereket ve huzur getirmesi dileklerinde bulundu. Ardından konuşan 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş ise şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek, gazilerimize ise teşşekürlerini takdim etti.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise konuşmasında huzur ve güvenliğimiz için mücadele eden Mehmetçiklerle aynı sofrayı paylaşmanın bahtiyarlığı içerisinde olduğunu ileterek, bu bereketli topraklarda yaşamanın bir bedeli olduğuna vurgu yaptı. Vali Arslantaş konuşmasının devamında; "Bu nedenledir ki dün 15 Temmuz'da, Afrin'de istiklalimize göz diken hainlerle, emperyalist güçlerle mücadele ettik. Özveri olmadan, fedakârlık olmadan kahraman olamazsınız." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti