Reklam
  • Reklam
Şehir içi trafiğine elektrikli bisiklet çözümü

Şehir içi trafiğine elektrikli bisiklet çözümü

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir telefon bayisi şehir içinde trafiğini rahatlatmak için kiralık elektrikli bisiklet uygulaması başlattı.

12 Temmuz 2019 - 16:22

İş yerine aldığı elektrikli bisiklet ile işe gelip giden telefon bayisi Barış İlhan, çevredeki tanıdıklarının elektrikli bisikletini ulaşım için istemesi nedeniyle elektrikli bisiklet kiralama işine girdi.

 İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, elektrikli bisikletle kent içinde kolay ulaşım sağladığı için tercih edildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Kendi işyerime ulaşım için bu elektrikli bisikletten bir tane almıştım. Çevredeki eş, dost ve arkadaşlar şurada işim var bir 5 dakika götüreyim gibi taleplerde bulunuyorlardı. Baktım rağbet görüyor. Trafik açısından da çok kullanışlı bir şey. Aklıma hemen ticari bir fikir geldi. Ben bunun kiralamasını yaparsam, hem Sandıklı’nın trafiğine faydası olur diye düşündüm. İşi olanlar örneğin Adliye'ye gidecek hemen burdan bunu alıp gidiyorlar. Bunun yanında yaz sezonu nedeniyle gurbetçi vatandaşlarımızda çok rağbet gösteriyor. Yarım saatini 20 liraya kiralıyorum. Onlarda ailecek kiralayıp şehir turu yapıyorlar."

Uygulamadan faydalanan Süleyman Duran da, "Eşim aşağıda annesinin evinde onun yanına gideceğiz. Sonra Sandıklı turu yapacağız. Çok güzel bir uygulama trafik nedeniyle arabamızı şehir içerisine getirmiyoruz. Buradan bunları kiralayarak rahatça ulaşım yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek