Reklam
  • Reklam
“Salgın Sosyal Destek Programı Faz 3 kapsamında bugüne kadar...

“Salgın Sosyal Destek Programı Faz 3 kapsamında bugüne kadar 2,3 milyar TL nakdi yardım yaptık”

23 Eylül 2021 - 10:43

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Salgın Sosyal Destek Programının devam ettiğini belirterek, “COVID-19 pandemisi nedeniyle dönemsel ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza desteklerimizi sürdürüyoruz. Faz-3 desteklerimiz kapsamında 16 binden fazla hanemize daha 1000’er lira olmak üzere toplamda 16 milyon TL’yi aşkın tutarı hesaplara yatırdık” dedi.

Salgın Sosyal Destek Programı kapsamında Faz-3 desteklerinin sürdüğünü ve başvuruların e-Devlet üzerinden alındığını hatırlatan Bakan Yanık, “Salgın Sosyal Destek Programı Faz 3 kapsamında bugüne kadar 2,3 milyar TL nakdi yardım yaptık” dedi.

Bakan Yanık ayrıca ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında son olarak 5 binden fazla haneye 1000’er lira olmak üzere toplamda 5,3 milyon TL’yi geçen ödeme yapıldığını ifade etti.

Sosyal yardım programlarıyla 7,2 milyon haneye ulaşıldı

Bakanlık olarak, salgının başından itibaren sosyal yardım programlarını hızlı ve etkin bir şekilde devreye soktuklarını kaydeden Bakan Yanık, “Salgın Sosyal Destek Programı Faz 1, Faz 2, Faz 3, Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı ve ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyası ile yaklaşık 7,2 milyon tekil haneye destek ulaştırdık” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti