Reklam
  • Reklam
 ‘SALDIRIRKEN ‘ÖLDÜRÜN’ DİYE BAĞIRANLARI KORUMAYIN!’

 ‘SALDIRIRKEN ‘ÖLDÜRÜN’ DİYE BAĞIRANLARI KORUMAYIN!’

14 Mayıs 2019 - 11:25

Yavuz Selim Demirağ’ı ziyaret ettim. Biliyorsunuz saldırganlar serbest bırakıldı. Bir gazeteciye sopalarla saldıranların ifadesinde trafik kavgası deyip olay basit bir olay olarak görüp serbest bırakmak akıl karı değildir. İnek hırsızlığı buolayda belliki devreye girrmiş, saldıranlar serbest bırakılmıştır. Türkiye gazetecilerin tehditle esir edildiği bir ülke olmayacak. Savcılara sesleniyorum, saldırırken öldürün diye bağıranları değil, milleti koruyun.

“Göknur Damat kızımız bıçaklı saldırıya uğradı. Neden? Ekrem İmamoğlu’nu desteklediği için. Saldırgan bıçaklamadan önce sen misin o yürekli diye soruyor. E Göknur yürekli tabii. Kanserle mücadele etmiş sizin gibilerden mi korkacak. Ama görülüyor ki Türkiye Erdoğan’ın yönetemediği bir yere gelmiş.Kendi manevi kızını koruyamayan bir adam bu milleti nasıl koruyacak. Milletin adamı nerede?

Hiçbir başarı tesadüf eser gelmez. Gençlerin enerjisi büyüklerin tecrübesiyle gelişine tarihteki başarılara dönüşürler. Bugün cesaretli olacak ne cüret edeceksiniz Mustafa Kemal Çanakkale geçilmez dediğinde henüz 34 yaşındaydı. Önderliğiyle yedi düveli vatanımızdan def ettiğinde tüm dünya Mustafa Kemal’i 20. yüzyılın en büyük dehası olarak kabul ettiğinde henüz 40 yaşındaydı. 21. yüzyılın dehası da sizler arasından çıkacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti