Reklam
  • Reklam
SALDIRILARA İLİŞKİN CHP’Lİ SERTER’DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

SALDIRILARA İLİŞKİN CHP’Lİ SERTER’DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy’un eşi Dilek Aksoy ve CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü Elkatmış'ın uğradığı saldırı nedeniyle Aksoy ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için İlçe Başkanlığını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

12 Mart 2019 - 13:16

Serter, Millet ittifakına yönelik saldırıları kınadığını belirterek, sağduyu çağrısı yaptı “Bu saldırılar bizi ve partimizi asla yıldırmayacaktır. Biz ne olursa olsun çizgimizi bozmayacağız. Sokakta, kürsü de ve alanlarda siyaset yapan tüm siyasetçilere, dillerini yumşatarak süreci olgun şekilde götürmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy’un eşi Dilek Aksoy, 2 gün önce CHP İlçe Kadın Kolları ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri yaptığı sırada partili arkadaşlarıyla saldırıya uğramıştı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, saldırıyı kınamak ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için CHP Menemen İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bedri Serter yakın geçmişte Bayraklı’da CHP seçim bürosuna yapılan silahlı saldırıyı hatırlatarak, “ Serdar Aksoy’a, eşine ve saldırı anında orada olan tüm partili arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Son bir kaç gündür Bayraklı’da ve ardından Menemen’de yaşanan bu saldırıların son derece can sıktığınıda belirtmek gerekir. Bu anlamda hem partililere hem de parti genel başkanlığı düzeyindeki siyasetçilere buradan bir mesajım olacak. Söylemlerimize dikkat edelim. Seçime 20 gün kaldı ve bu süreci en makul şekilde atlatmamız gerekir. Bizler siyaseti kavga ve dövüş için yapmıyoruz. Biz siyaseti, ekonomik kazanım ve topluma huzur getirmek için yapıyoruz. Bu kötü siyasi söylemlerin her siyasetçi açısından son bulmasını ve Türkiye’nin refahına yönelik konuşmalar ve çalışmalar yapılmasını yeğliyorum” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN HER RENGİNİ KUCAKLIYORUZ

“Türkiye’deki tüm aday arkadaşlarımızın can güvenliği önemlidir” diye konuşan Serter, “Bizlerde partili olarak desteğimizi esirgemeyeceğiz. Sokakta, kürsü de ve alanlarda siyaset yapan tüm siyasetçilere, dilleri yumşatarak süreci olgun şekilde götürmelerini tavsiye ediyorum. Herkese geçmiş olsun diyorum. Biz ötekileştirme politikasına karşıyız. Türkiye’yi 81 ili ve milyon rengi ile kucaklıyoruz. AKP’li, MHP’li İYİ Parti’li, CHP’lisi de dahil olmak üzere hangi partiden olursa olsun biz herkes için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“GÜVENLİĞİ 2 KATINA ÇIKARDIK”

Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy, Serter’e ziyareti ve desteği için teşekkürlerini belirterek, “Eşime yapılan bu saldırının tesadüfi olmadığı çok açık. O gün orada bir aşağı mahallede AKP’nin faaliyeti vardı. Eşimin ve partili arkadaşlarımızın olayı yaşadığı yer ise bir üst mahallede. Yani bu olayınBiz bundan sonraki süreçte güvenliği 2 katına çıkartıyoruz. Bu olayın masumane bir olay olmadığını da vurgulamak gerekir” şeklinde konuştu.

“MENEMEN’DE BİR İLK OLDU”

CHP Menemen İlçe Başkanı Serdar Değirmenci ise Menemen seçim tarihinde böyle bir saldırının ilk kez gerçekleştiğini belirterek, “ Bu olayı meydana getiren şahısların sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum. Uyuşturucu etkisinde olabilirler. Biz bu yapılanların cevabını 31 Mart’ta sandıkta vereceğiz. Emniyet, görevini yerine getiriyor ve adalete inanıyoruz. Seçimi bizim kazanacağımızı anladıkları için bu provakasyonları sürdürüyorlar ama biz sağduyulu kalmalıyız. Bunlara prim vermeyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek