Reklam
  • Reklam
"SALDIRI, ÇALIŞMALARIMIZI YILDIRMAYACAK"

"SALDIRI, ÇALIŞMALARIMIZI YILDIRMAYACAK"

Dün akşam yaşanan hain saldırının ardından Millet ittifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy’un eşi Dilek Aksoy, seçim çalışması kapsamında gerçekleştirdiği toplantılarına aksatmadan devam ediyor. Aksoy, Emiralem’de bulunan Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM)’ndeki çocukların anneleri ile buluştu.

11 Mart 2019 - 13:44

Millet ittifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy’un eşi Dilek Aksoy, dün akşam saatlerinde saldırıya uğradı. Aksoy ve çalışma arkadaşlarının içinde bulunduğu aracın arka camını yumruk atarak kıran saldırganların kimliği polis tarafından tespit edilerek yakalanmıştı. Yaşanan hain saldırının ardından seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Dilek Aksoy, bugün OÇEM anneleri ile buluştu. Hain saldırıyı kınadığını söyleyen Aksoy, “Yaşanan olay beni ve eşimi derinden üzmüştür. Fakat her şeye rağmen bu yaşananların bizim çalışmalarımızı etkilemesine izin vermeyiz. Bugün burada günler önce planladığımız toplantıyı gerçekleştirdik. Bu güzel annelerle burada olmak beni son derece mutlu ediyor. Otizme olan duyarlılığın başta Menemen’de ardından Türkiye’nin tüm illlerinde artmasını dilerim. Bu anlamda öncü olacağımızı da belirtmek isterim. Bugün burada olduğu gibi yarın da etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecektir. Eşim ve partili dostlarımızla çıktığımız bu yolda kimsenin bizi yıldırmasına izin vermeyeceğiz. El ele kol kola omuz omuza başaracağız” dedi.

Toplantıda konuşan OÇEM Okul Aile Birliği Başkanı Saliha Akay ise Dilek Aksoy’a yaşanan olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerini belirterek, “Olay başta bizleri ve Menemen halkını ciddi derecede yaraladı. Şahsım ve OÇEM adına bu gibi olayların tekrarlanmamasını dilerim. Bizler OÇEM olarak, böyle travmatik bir olayın ardından her şeye rağmen burada bizlerle buluştuğunuz için teşekkür ederiz. Otizm hakkında, toplumda duyarlılık ve farkındalık anlamında böyle bir toplantı gerçekleştirildiği için de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’de Dilek Aksoy’u telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ne olmuştu?

Eşi Serdar Aksoy'un seçim çalışmalarına destek için CHP Menemen Kadın kolları ile birlikte yola çıkan Dilek Aksoy, randevulu ev toplantısı gerçekleştirmek amacıyla Kazımpaşa Mahallesi'ne gitmek içn yolda olduğu sırada arkalarından gelen araçlı kişilerin saldırısına uğradı. Dilek Aksoy ve arkadaşları, araç içerisindeki O.E ve E.E’nin önce sözlü sonra fiili saldırısına maruz kaldı.

Seçim çalışması için araçta bulunan Kadın kolları yönetim kurulu üyesi Ülkü Elkatmış, hakaret eden şahısları sakinleştirmek için araçtan indiği esnada fiziki saldırıya geçen şahıslar, Ülkü Elkatmış'ı tartakladıktan sonra Dilek Aksoy'un içinde bulunduğu aracın arka camını yumruk atarak kırdı. Saldırganların çevrede bulunan Menemenlilerin yardımı ile uzaklaştırılmasının ardından Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amirliği'ne giden Dilek Aksoy ifade verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı