Reklam
  • Reklam
SAHTE MÜDÜR UZMANI 250 MÜHÜRLE YAKALANDI

SAHTE MÜDÜR UZMANI 250 MÜHÜRLE YAKALANDI

İstanbul'da, aranan ve yurt dışına kaçmak isteyen çete ve terör örgütü üyelerine 200 liraya sahte kimlik, 300 liraya ise sahte araç plakası basan ve uzun bir süredir aranan M.K isimli sahte mühür uzmanı İstanbul İl Jandarma ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı.

29 Mayıs 2019 - 15:29

Evinde yapılan aramalarda, emniyetten nüfus idaresine, belediyeden adliyeye kadar çeşitli kurumlara ait 250 adet sahte mühür, sahte nüfus cüzdanı, çeşitli kurumlara ait diploma ve belge ile sahte belgelerin yapımında kullanılan özel üretim basım malzemeleri ve araç tescil işlemlerinde kullanılan çok sayıda sahte araç plakası ele geçirilen sahte belge uzmanının sahte belge yapmanın yanı sıra, sahte belge yapan şebekelere orjinaline çok yakın sahte mühür de yaptığı tespit edildi.  

İl Jandarma ekipleri; sahte belge imal etmek suçundan uzun süredir aranan M.K. isimli sahtekarın Avcılar'da saklandığı bilgisini alınca adresini tespit etmek için çalışma yaptı. Aylar süren istihbari çalışmalar ve fiziki takipler sonrasında M.K.’nın başta terör örgütü üyeleri olmak üzere yurt dışına kaçmak isteyen veya yurt içinde yakalanmak istemeyen şahıslara sahte nüfus cüzdanı, pasaport, çalıntı, haciz veya yakalama kaydı bulunan araçlara sahte trafik tescil belgesi, plaka, sürücü belgesi bulunmayan sürücülere sahte sürücü belgesi ile çeşitli işlemlerde kullanılmak üzere diploma, ustalık ve kalfalık belgeleri düzenlediğini tespit etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...