SAHTE İÇKİDEN İKİ KİŞİ...

SAHTE İÇKİDEN İKİ KİŞİ...

İzmir'in Narlıdere ilçesinde ürettiği sahte içkiyle iki kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan tutuksuz sanığın yargılanmasına devam edildi.

03 Aralık 2018 - 10:23

İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Veysel G. ve taraf avukatları katıldı.

Mahkeme başkanı, Adli Tıp Kurumuna yazılan yazıya cevap geldiğini anımsatarak, raporda, alkollü içki ile etil alkol yazan sıvının içilmesi halinde metil alkol zehirlenmesine neden olmayacağına vurgu yapılarak, "bir litrelik pet şişe içindeki sıvının içilecek miktara ve içen kişinin özelliklerine göre metil alkol (metanol) zehirlenmesine yol açarak ölüme neden olabileceği" belirtildiğine değindi. 

Veysel G'nin avukatı Altay Doğan, rapora bir diyeceklerinin olmadığını ifade ederek, "Rapor, başından beri yaptığımız savunmalarımızı desteklemektedir." dedi. 

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık Projesi, ormancılık tarihimizin en kapsamlı ve stratejik projelerinden oldu
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık...
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi