Reklam
  • Reklam
"S400 ile ’gökyüzümüzde ne kadar güvendeyiz’ sorusu...

"S400 ile 'gökyüzümüzde ne kadar güvendeyiz' sorusu tarih oluyor"

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kemal Özdemir, S-400 denildiğinde akla sadece füzelerin geldiğini ancak füzenin en son kısım olduğunu belirterek, "Sistem birbirine entegre birçok farklı alt bileşenden oluşuyor.

18 Temmuz 2019 - 14:17

Medipol Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “S-400’lerle barışı ve milli güvenliğimizi garanti altına almaya çalışıyoruz” sözlerine Türk bilim adamlarından destek geldi.

Açıklamada, ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi de olan Medipol Üniversitesi Mühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercüment Arvas ile TÜBİTAK Savunma Teknolojileri Grup Yürütme Kurulu Üyeliği görevini de yürüten Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kemal Özdemir, dünya gündemini meşgul eden Türkiye'nin son gözdesi S-400’ler hakkındaki görüşlerine yer verildi.

F16’larda kullanılan radar sinyalinin tasarımcısı olan, halihazırda milli askeri çip, İHA’ların birbiriyle haberleşmesi, 6G, milli radar ve yerli işlemci üzerine çalışmalar sürdüren Doç. Dr. Özdemir, kamuoyunda S-400’lerin yanlış algılandığını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti