Reklam
  • Reklam
Rektör Çiçek’ten ilk ders

Rektör Çiçek'ten ilk ders

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

17 Eylül 2019 - 16:41

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

İlk dönem öğrencilerinin bir fakültenin kuruluş ve eğitim öğretime başlama sürecindeki önemine değinen Çiçek, ilk öğrencilerin daha sonraki dönemlerde üniversiteyi tercih edecek adaylar için önemli örnekler teşkil edeceğini ifade etti.

Önümüzdeki süreçte yeni kurulan fakültelerinin hiç bir eksiğinin kalmaması için çaba göstereceklerini aktaran Çiçek, "Sizler de taleplerinizi, yaşadığınız sorunları elektronik posta adresimden bana iletebilirsiniz. Öğrenci merkezli bir üniversite olarak sorunlarınızı en hızlı şekilde çözmek önceliğimizdir." dedi.

Çiçek, öğrencilerden kampüsü tanımalarını ve kampüste gerçekleşecek oryantasyon programına katılmaları tavsiyesinde bulundu.

Fakülteyi kazanarak Muğla'ya gelen öğrencileri tebrik eden Çiçek, "Meşakkatli bir sürecin ardından böylesine güzel bir bölümü kazandığınız için sizleri tebrik ediyorum. Gözlerinizdeki ışıktan çok önemli işlere imza atacağınıza inanıyor, başarılarla dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum." diye konuştu.

İlk dersin ardından öğrencilere isimlerinin yazılı olduğu "diş hekimi spatulası ve çalışma örtüsü" hediye edildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti