Reklam
  • Reklam
RECEP TAYYİP ERDOĞAN: "TÜRKİYE’Yİ GÜÇLENDİRDİK!"

RECEP TAYYİP ERDOĞAN: "TÜRKİYE'Yİ GÜÇLENDİRDİK!"

Verdiğimiz mücadeleyi beka mücadelesi olarak görüyoruz. 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sarılıyoruz. Biz Türkiye'yi büyüttük, güçlendirdik. Son 16 yılda Kastamonu'ya 15 katrilyon yatırım yaptık.

12 Şubat 2019 - 15:06

"TÜRKİYE'Yİ BÜYÜTTÜK, GÜÇLENDİRDİK"

Kastamonu'da TOKİ vasıtasıyla 3 bin 556 konut projesini hayata geçirdik. Turzim Kastamonu için ciddi bir kazanç kapısı haline getirmekte kararlıyız. Dağları, ormanları, kanyonları, milli parkları, koyları diğer tüm güzellikleriyle Kastamonu'ya sahip çıkacağız. 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin de aralarında olduğu 25 sağlık tesisini Kastamonu'ya kazandırdık.

Millet kıraathanelerini bay Kemal anlamıyor.

Kastamonu'da yapımı devam eden toplamda 7 katrilyon maliyeti olan 8 yol projemiz bulunuyor. Kastamonu'ya 250 yataklı fizik tedavi yapmak için klları sıvadık.

Kastamonu'da uzun vadeli içme suyu sorununu çözmek için Kırık Barajı'nı açıyoruz.Yaptığımız sulama tesisleriyle 160 bin dekar tarım arazisini sulamaya açtık. Kastamonu'da çiftçi kardeşlerimize toplam 781 milyon lira tarımsal destek verdik.

"SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Sandıklara sahip çıkacağız. Sabah sandıkların açılmasından 1 saat önce sandık mahallinde olmanız lazım. 31 Mart çok önemli sandıklara sahip çıkacağız. İrademize, geleceğimize sahip çıkacağız.

Ülkemiz esir alınmak istendi ama bırakmayacağız. Nereye giderlerse gitsinler izlerini süreceğiz. Cudi'de Kandil'de bunları kovaladık, kovalayacağız. PKK gibi bölücü, FETÖ gibi istismarcı, DEAŞ gibi proje terör örgütleriyle ülkemizi esir almak istediler. 17 yıllık iktidarımız hep bunlarla mücadele ile geçti. Aştığımız her engelin ardından yenisi ile karşılaştık.  Ne zaman ayağa kalkmaya çalışsak darbeyle, cuntayla tepemize binmeye çalıştılar. Belediye başkanı ike cezaevinde yattık. Çıktık. Partimizi kurduk 16 ayda tek başımıza iktidar olduk. Vesayeti kırdık, karşımıza ihanet çetelerini çıkardılar, ülkemizi ve milletimizi hiç rahat bırakmadılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti