Reklam
  • Reklam
"PAZAR GÜNÜ DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUĞUNU ANLASINLAR"

"PAZAR GÜNÜ DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUĞUNU ANLASINLAR"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Düzce mitinginde önemli mesajlar verdi: "Kullanılmayan her oy, bu ülkenin ve milletin başına çorap örmek isteyenlerin ekmeğine sürülmüş bir yağ gibidir. Böyle bir ortamda şu veya bu sebeple sandığa gitmemek, bize değil ülkeye ve millete ceza vermektir."

27 Mart 2019 - 15:17

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep  Tayyip Erdoğan, partisinin Düzce mitinginde yaptığı konuşmada, Düzce'nin  yüzde 49'luk istihdam oranıyla, her iki kişiden birinin çalıştığı Türkiye'nin  üreten gücü olduğunu söyledi.

Düzce'yi tüm ilçeleri, mahalleleri, köyleri ve haneleriyle selamlayan  Erdoğan, "Ülkemizin ve coğrafyamızın tüm renklerini içinde barındıran Düzce, tüm  dünyaya kardeşlik nasıl olur onu gösteriyor. Sözlerimin hemen başında Düzce'ye  bir şükran borcum var. Onu ödemek istiyorum. 24 Haziran seçimlerinde, yüzde 73  gibi rekor bir oyla şahsımı Cumhurbaşkanlığına layık gördüğünüz için her birinize  teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığında, merkezde ve tüm ilçelerde AK Parti'yi  tercih eden Düzce'nin bu defa da yine tulum çıkaracağına inanıyorum." diye  konuştu. Düzce'nin, hizmetin, yatırımın, emeğin kıymetini bildiğini dile  getiren Erdoğan, "Çünkü Düzce, kardeşliğin, birliğin, beraberliğin kıymetini  bilir. Düzce, 2023 hedeflerine ulaşmak için bir kez daha AK Parti'nin hizmet  siyasetiyle, gönül belediyeciliğiyle yoluna devam edecektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 sene önce 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999  depremlerinde Düzce'nin ağır yaralar aldığını hatırlatarak, bu depremlerde  hayatlarını kaybeden Düzcelilere bir kez daha Allah'tan rahmet diledi.

"MÜREFFEH BİR DÜZCE İÇİN HEP BİRLİKTE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Felaketin acı hatıraları hafızalarda hala kalsa da depremin yol açtığı  yıkımın izlerini silmek için her türlü gayreti gösterdiklerini dile getiren  Erdoğan, yıkılan Düzce'yi yeniden inşa etmek için seferberlik ruhuyla  çalıştıklarını söyledi.

Hükümete geldikleri 2003 yılından bugüne kadar 600 milyon liraya yakın bir kaynakla şehirde 6 bin 266 konutu, tüm sosyal alt yapısıyla birlikte inşa  ettiklerini anlatan Erdoğan, "Bugün memnuniyetle görüyorum ki Düzce, 20 sene  öncesinin Düzcesinin çok ilerisinde. Binalarıyla, imar planlarıyla, çevre  düzeniyle, sanayisiyle, üretimiyle bugün artık bambaşka ve geleceği aydınlık bir  Düzce var. Şehrimizin cazibesi arttıkça nüfusu da çoğalıyor. Düzce 2 bin 574  kilometrekarelik yüz ölçümüyle ülkemizin 77. büyük ili olmasına rağmen, nüfus  yoğunluğuyla 15. sırada yer alıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde daha gelişmiş ve  müreffeh bir Düzce için hep birlikte daha çok çalışacağız." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti