Reklam
  • Reklam
Oyuncu Bade İşçil’in eski eşi Malkoç Süalp, 15 yaşındaki...

Oyuncu Bade İşçil'in eski eşi Malkoç Süalp, 15 yaşındaki çocuğu darp etti

Ufak Tefek Cinayetler'in oyuncusu Bade İşçil'in 3 yıl önce boşandığı kocası Malkoç Sualp, 15 yaşındaki çocuğu darp etti. Hakkında soruşturma açılan Sualp, "Yaşını bilmiyordum, darp söz konusu değil" diyerek kendisini savundu.

06 Kasım 2019 - 11:41

Güzel oyuncu Bade İşçil'in 2013 yılında evlendiği 3 yıl evli kaldıktan sonra olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Malkoç Sualp'in 15 yaşındaki bir çocuğu darp ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

KÜFÜR ETTİKLERİ İÇİN UYARMAK İSTEDİ

Sabah gazetesinin haberine göre, 25 Eylül günü iş adamı Malkoç Sualp ve oğlu Azur, sitenin kapalı spor salonuna gittiler. Salonda basketbol oynayan bir grup genç, kendi aralarında sinkaflı sözler sarf ederek taşkınlık yaptılar. Gençlerin davranışından rahatsız olan Sualp, oğluna kötü örnek olduklarını belirterek, onları uyarmak istedi.

GENCİN BOĞAZINI SIKTI

Sitede oturan 15 yaşındaki S.H. ve Malkoç Sualp arasında tartışma yaşandı. Bir diğer iddiaya göre Süalp, gencin boğazını sıktı. Gördüğü darp sonrası ailesini arayan gencin ailesi, Sualp'ten şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"YAŞINI BİLMİYORDUM"

Olayla ilgili ifadesi alınan Malkoç Sualp, şunları söyledi: "Azur'la birlikteydim. Oğlum çocukların küfür ettiğini duydu. Bana çocukların ettiği küfürleri sormaya başladı. Ben de çocukları uyarmak için yanlarına gittim. S.H.'nin yakasından tutup elimle ağzını kapattım. Sitede oturan S.H.'nin küçük olduğunu bilmiyordum. Darp etmem söz konusu değil."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek