Otobüste Kadınların Fotoğrafını Çekti, Dayak Yedi!

Otobüste Kadınların Fotoğrafını Çekti, Dayak Yedi!

Kadıköy’de seyir halindeki otobüsün içerisinde başkasının fotoğraflarını çektiği iddia edilen kişi, diğer yolcular tarafından darbedildi.

25 Temmuz 2022 - 09:55

Olay, Kadıköy-Göztepe mevkiinde meydana geldi. Yenidoğan-Kadıköy seferini yapan 19EK hat numaralı otobüs içerisinde yolcuların fotoğrafını çektiği iddia edilen bir kişi, yolcuların sert tepkisi ile karşılaştı. Otobüsteki yolcular tarafından tutulan şüpheli, bu duruma direnince art arda tokat yedi. Bağırarak yolcunun elinden kurtulmaya çalışan şüphelinin cep telefonu, başka bir yolcu tarafından alındı.

Direnmeye devam eden şüpheliyi tutan bir yolcu, "Kurbanlık koyun gibi patlatırım bir tane sana, sus dilini kopartacağım senin" şeklinde sözlerin ardından tokat atmaya devam etti. Bu sırada kadın yolculardan biri, "Yeter artık vurma" derken, başka kadın ise "Hak ediyor, vursun bırak" şeklinde ifadeler kullandı.

Otobüste yaşanan gerginlik, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Genel Kurulda bütçe görüşmeleri 21 Aralık'a kadar devam edecek
Genel Kurulda bütçe görüşmeleri 21 Aralık'a kadar devam edecek
Burak Yılmaz istifa etti
Burak Yılmaz istifa etti